Sponsorprogramma

Steun ons!

Word sponsor of donateur

Voor het financieren van de transporten zijn we echt afhankelijk van onze donateurs en sponsoren. Gelukkig zijn er fantastische bedrijven, stichtingen, scholen, kerken en mensen die die ons graag helpen. Wilt u ons met uw bedrijf ondersteunen? Daar zijn we dankbaar voor.

Sponsorprogramma

U kunt ons als bedrijf, school, stichting, kerk of individu helpen met een financiële donatie, of het leveren van goederen en diensten.
Met het geld uit de giften kopen wij voedsel of hulpgoederen in, financieren we transporten, acties en projecten ter plekke.

U kunt dit anoniem doen of in overleg met ons met publiciteit. Wij plaatsen uw bedrijfslogo met een doorkliklink dan op onze website. Wij bedanken u in berichten op sociale media en in onze informatiekanalen zoals de Nieuwsbrief en versturen daarnaast in overleg met uw bedrijf een (gezamenlijk) persbericht.

Voor € 500 per jaar kunt u een advertentie laten plaatsen in onze Nieuwsbrief of plaatsen we uw logo op onze bedrijfsauto.

Indien u een transport wilt financieren, zadenenveloppen wilt doneren, of bij wilt dragen aan speciale hulpacties of projecten, kunt u contact opnemen met Hilde Eleveld (+ 31 (0) 6-54245860) of een mail sturen naar pr@kindereninnood.nl

Vriend van de stichting worden?

We kunnen elke donatie goed gebruiken. Wilt u ons helpen? Als ‘Vriend van de Stichting’ steunt u ons bij het doen van ons dankbare werk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze penningmeester Jan Mauritz (penningmeester@kindereninnood.nl)

Home Steun ons Sponsorprogramma