Wij helpen

Wij steunen kinderen die onze hulp hard nodig hebben

Stichting Kinderen in Nood helpt kinderen in Oost-Europese landen met hulpgoederen en ontwikkelingsprojecten. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld ook mensen met een beperking en ouderen onze steun goed gebruiken. Onze vrijwilligers helpen graag!

Alles gaat naar de kinderen

En dan bedoelen we ook écht alles. De Stichting Kinderen in Nood bestaat volledig uit onbetaalde vrijwilligers. We hebben geen management dat duur betaald moet worden; slechts 1 % van giften en donaties geven wij uit aan directe kosten. Dat betekent dat uw geld voor 99% terechtkomt waar het hoort: bij kinderen in nood!

Uw hulp komt goed terecht

Wij verlenen de meeste hulp in Roemenië en Hongarije, omdat we in die landen betrouwbare vertegenwoordigers hebben. Dat geldt ook voor Oekraïne en Servië. Zo weten we 100% zeker dat uw goederen en donaties op de juiste plekken terechtkomen. En dat de hulpprojecten die we starten gecontroleerd worden en succesvol zijn.

Stichting Kinderen in Nood staat als "Algemeen Nut Beogende Instelling" geregistreerd in het ANBI-register.
Een ANBI draagt op de een of andere wijze bij aan het algemeen nut. Het kan een goed doel, een culturele of een wetenschappelijke instelling zijn. Het kan ook een kerk of organisatie met een bepaalde levensbeschouwing zijn.

Voor meer informatie over het aftrekken bij de Belastingdienst van donaties aan stichtingen met een ANBI-status klikt u op de onderstaande links:

Belastingdienst: ANBI-status controleren

ANBI-status SKIN

Home Missie en Visie Wij helpen