Overslaan en naar de inhoud gaan

Recent gerealiseerde projecten

Bezoek bestuursleden Roemenië, 8 - 12 juni 2022

Tijdens het bezoek van de bestuursleden aan Roemenië (8 -12 juni 2022), werden een ziekenhuis en bejaardentehuis in Călărași bezocht. Hier werd geïnventariseerd met welke behoeften SKIN kan ondersteunen.

bogdan-mihai-ziekenhuis-calarasi
Bogdan Mihai, manager van het ziekenhuis in Călărași, geeft een toelichting aan het SKIN bestuur op 8 juni 2022
 
ziekenhuisbedden-geplaatst-22-juni-2022
Door SKIN geleverde ziekenhuisbedden zijn geplaatst op 22 juni 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarnaast werden in Stâlpu onder meer een tehuis voor zwaar gehandicapten en mensen met zware lichaamsverminkingen bezocht. Ook maakte SKIN een inventarisatie aan de behoeften voor toekomstige transporten. Ter plekke schonken we een donatie voor speciale matrassen, douche rolstoelen en  een airco.

In Râmnicu Vâlcea bracht het SKIN bestuur een bezoek aan CITO, een instelling voor gehandicapte jongeren. Aan dit project werd al eerder gedoneerd. Samenwerking en hulp van SKIN blijft noodzakelijk, zo bleek tijdens het bezoek. Er is geen geld om noodzakelijk materieel te vervangen. Er wordt door SKIN een nieuwe wasmachine gedoneerd dankzij sponsorgeld.

 

skin-nl-en-transsylvanie
De Nederlandse vertegenwoordiging van SKIN, samen met het bestuur van de Stichting Kinderen in Nood Transsylvanië op de trappen van het Reformatorisch instituut van Zotlan in Rupea, 12 juni 2022

 

12 juni 2022 - Familie Jacob in Rupea

Op 12 juni brachten wij een bezoek aan de familie Jacob in Rupea. Hun huis brandde vorig jaar finaal af. Met hulp van de gereformeerde Kerk uit Zwartshuis, Stichting Kinderen in Nood en vele vrijwilligers ter plaatse is alles herbouwd en weer ingericht. Omdat zij zeer arm zijn namen we een voedselpakket voor hen mee. Zij zijn ons allen zeer dankbaar.

 

fam-jacobs-before-1 fam-jacobs-17 fam-jacobs-11
fam-jacobs-8 fam-jacobs-5 fam-jacobs-4
fam-jacobs-1

Klik hier voor de originele foto's (fotogalerij, kies voor album "Projecten").

Onze sponsoren