Overslaan en naar de inhoud gaan
voedseldistributie-oekraine-1

Kiwanis Laren Art Fair 16, 17 en 18 juni, opbrengst voor SKIN

Kiwanis is een internationale organisatie van zelfstandige clubs, waarin mensen met uiteenlopende beroepen elkaar ontmoeten. Onder het motto 'Serving the Children of the World' streven de Kiwanis-clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties voor kwetsbare kinderen.

De Kiwanis club in Laren organiseert de kunstbeurs Art Laren al 27 jaar met veel succes op de Brink in Laren. Meer dan 250 verschillende kunstenaars met meer dan 1000 kunstwerken zijn hier te bewonderen. De witte paviljoens onder de bomen op de historische Brink van Laren bieden een bijzonder decor voor de moderne en hedendaagse kunst die op deze kunstbeurs wordt gepresenteerd. Kiwanis heeft besloten dat de netto opbrengst van de kunstbeurs naar de Stichting Kinderen in Nood gaat. Daarvoor is de stichting zeer dankbaar. De Stichting zal met een stand op de kunstbeurs aanwezig zijn.

Kinderen in Nood ondersteunt instellingen, kinderen, gezinnen en alleenstaande moeders die in Oost-Europa en Oekraïne in een noodsituatie verkeren. De Stichting organiseert in 2023 circa 24 transporten met hulpgoederen. Op 24 juni staat na 33 jaar het 300ste transport gepland. Via een netwerk van vrijwilligers in Oost-Europa komen deze goederen terecht bij hen die die dit het meest nodig hebben. Oekraïense vluchtelingen krijgen daarbij speciale aandacht. Daarnaast koopt de stichting met geld uit donaties, voedsel in voor Oekraïense vluchtelingen. Dit wordt vanuit de partners in Roemenië en Hongarije verspreid over vluchtelingencentra in Roemenië of door vrijwilligers naar Oekraïne gebracht.

voedseldistributie-oekraine-2      al-23-aankondiging

Wilt u helpen met een financiële gift voor voedsel of een transport financieren? Een transport naar Oost-Europa kost (afhankelijk van de bestemming) tussen de € 3000 en € 4000. U kunt ook een deel van een transport financieren. Afhankelijk van uw voorkeur, bedanken wij u op sociale media publiekelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om anoniem te sponsoren. De Stichting Kinderen in Nood is ANBI gecertificeerd. U kunt een donatie overmaken naar bankrekeningnummer NL49 RABO 0383 7742 41 t.n.v. Stichting Kinderen in Nood in Bussum.

Voor meer informatie: www.kindereninnood.nl  en  www.artlaren.nl

Hilde Eleveld (06-54245860)

Onze sponsoren