Overslaan en naar de inhoud gaan

Inbrengen goederen

In verband met thans geldende de Coronamaatregelen zal De Haven tot nader order voor iedereen gesloten zijn.

Wij zijn dus niet aanwezig om uw goederen aan te nemen op De Peppels.
Wilt u toch uw (kleinere) spullen doneren? Dan kunt u deze in de container doen die voor de deur staat op De Peppels in Bussum. Deze container wordt dagelijks geleegd.

Hartelijk dank!

Ophalen van goederen bij u thuis kan helaas voorlopig niet.

Helaas!!

Wilt u iets over de post versturen:

Ons postadres is Vaartweg 25, 1401 RA Bussum.

coronavirus

 

 

 

We nemen uw hulpgoederen graag aan (nadat Coronamaatregelen zijn versoepeld!)

De kinderen zijn er superblij mee!

U kunt uw goederen inbrengen op ons inzamelpunt aan De Peppels 47 in Bussum. Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur staan onze vrijwilligers klaar om uw hulpgoederen aan te nemen. We zijn er blij mee!

Zijn uw goederen bruikbaar?

Er zijn veel goederen waarmee wij kinderen en hulpbehoevenden kunnen helpen. Uiteraard moeten de spullen schoon én heel zijn. Wilt u weten of uw spullen bruikbaar zijn? Bel ons dan op: 

06 - 42 91 72 92 of 06 - 42 91 58 09

Welke goederen zamelen wij als stichting in?

‘Onze’ kinderen hebben behoefte aan spullen die voor ons heel vanzelfsprekend zijn. Heeft u kleding waar uw kinderen uit zijn gegroeid? Een fiets of pc die u niet meer gebruikt? U kunt er kinderen en hulpbehoevenden mee helpen die ze goed kunnen gebruiken!   

Kleding (onbeschadigd en schoon!)

Kleding (voor kinderen en volwassenen), nachtkleding, sportkleding, goede bruikbare schoenen (gepaard), laarzen, sjaals, mutsen, petten, naaimachines en naaispullen, breigaren, lappen.
Kleding verpakken in dozen of zakken.

Pruiken en borstprotheses

Pruiken en borstprotheses zijn in Oost-Europa voor de meeste mensen niet te betalen. Terwijl er wel een grote behoefte aan is. Met uw gebruikte pruiken en borstprotheses kunt u een groot verschil maken.
U kunt ze bij ons inleveren of sturen naar:
Stichting Kinderen in Nood
Vaartweg 25
1401 RA  BUSSUM

Om te slapen en te leren

Eenpersoonsbedden, eenpersoonsmatrassen (schoon, zonder kringen of vlekken), lakens, slopen, dekens, dekbedden en dekbedhoezen, kinderbedjes, kinderstoelen, babybadjes, badhanddoeken, ziekenhuisbedden, nachtkastjes, schoolmeubelen

Om vooruit te komen

Fietsen, buggy's, kinder- en wandelwagens, loopkrukken, wandelstokken, rolstoelen, rollators, scootmobielen.

Dagelijks nodig

EHBO-artikelen, zuigflessen, flessenwarmers, paraplu's, theedoeken, incontinentiemateriaal, handwerk- en hobbymateriaal.

Spelen en leren

Computers (compleet, minimaal Windows 7 of Vista, zonder wachtwoord!), speelgoed dat geen batterijen of elektriciteit gebruikt, gewassen knuffels.

Wat kunnen wij niet gebruiken?

Serviesgoed, bloempotten, glaswerk, boxspringbedden, meubels, kledinghangers, stukken hout/spaanplaat, verf, CD's of DVD's, videobanden.

Bij twijfel neem contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat u het ophalen?

De stichting haalt goederen ook graag bij u op. Als vrijwilligersorganisatie kunnen we dat niet doen zonder kleine bijdrage in de vervoerskosten. Binnen het Gooi is dat maar 5 euro. Woont u daarbuiten? Belt u ons dan even om te overleggen.

U kunt uw goederen inbrengen op ons inzamelpunt aan De Peppels 47 in Bussum. Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag tussen 13.30 en 16.00 uur staan onze vrijwilligers klaar om uw hulpgoederen aan te nemen. Ook staat daar buiten een container waar u op overige dagen uw (niet breekbare) spullen in kunt deponeren. Deze container wordt regelmatig geleegd. We zijn er blij mee!

Onze sponsoren