Overslaan en naar de inhoud gaan
zoltan-nwe-bus-02

Bericht van Gusztáv, én de bus van Zoltán is gerepareerd!

Deze week ontvingen we dit bericht van Gusztáv:

"Yesterday we made a nice donation event in the town Karcag, in the Covid Hospital. 2 media wrote about this event, and made a fantastic series of pictures about this event.
The Covid Hospital was happy about the aid, what SKIN gave them.
One electric bed, one wooden box for Hospital (mask, disinfectant, chocolate, laptop, Ipad), 2 wheelchairs, 2 rollators, 1 qubic metres of mixed medical aid.
I see, that this is real life saving!
Thank you SKIN!

God bless you all!

Gusztáv"

Wat fijn om te zien dat het goed gebruikt kan worden daar.

Maar er is meer goed nieuws:

Bus Zoltán

Een paar weken geleden reed Zoltán zijn bus onderweg naar Roemenië voor onze begrippen total loss. Hij was zo trots met deze bus en vond het erg moeilijk om dit te verkroppen. Een bevriende garage maakte de bus toch weer helemaal in orde en afgelopen week kwam deze bus weer op de weg. Op onze vraag of hij zich veilig voelde antwoordde hij volmondig ja. De bus is uitgedeukt en gespoten en defecte onderdelen zijn vervangen. Gisteren is hij afgeladen vertrokken naar een paar projecten om daar kleding en andere goederen uit te delen. Het enige wat nog moet gebeuren is het vervangen van de banden. Deze zijn tijdens het ongeluk teveel beschadigd om daar nog lang op te rijden. Omdat de juiste banden in zijn woongebied niet te koop zijn sturen we deze eind mei mee tijdens het transport. De kosten voor deze banden worden betaald uit de donaties vanuit de Crowdfundactie en een paar aanvullende giften. Deze actie heeft in totaal € 400,- opgebracht dat mogelijk net genoeg is voor de aankoop van de banden. Iedereen die bijgedragen heeft aan deze actie willen we hartelijk bedanken. Zoltán; wij wensen je veel veilige kilometers.

Voor de fotoalbums van Gusztáv en Zoltán klik hier.

Onze sponsoren